Ez egy barber shop, fodrász minta oldal, websablon.
Ha új weboldalra van szükséged, vagy a régit szeretnéd felújítani, keress bizalommal.
Weboldal készítés, webdesign.

Barber Shop

Ahol a stílus nem luxus

A legjobb hely a városban!

Gyere el hozzánk, és találd meg a stílusod

Hajvágás

Férfi hajvágás ollóval vagy géppel. Tőlünk egy igazán menő frizurával távozhatsz! Ha gyors és profi fodrászt keresel!

Borotválás

Próbáld ki tapasztald meg, a tradicionális forró törölközős borotválás élményét, mert ezt minden férfinak ki kell próbálnia!

Szakálligazítás

A szakállad karbantartása elengedhetetlen, mert ez is az ápoltság alapja. Ha szeretnél remek benyomást kelteni!

Az igazi férfiasság

Mitől másabb egy
barber shop, mint
egy közönséges fodrász?

Ha belépsz egy Barber Shopba rögtön érezni fogod! Nem fogsz látni női magazinokat, hajformázó búrákat, vagy a hátsó sarokban megbúvó műkörmös sarkot sem. Inkább egy retró stílusban épült férfiklubban érezheted magad, mivel nálunk kizárólag férfi vendégekkel fogsz találkozni. Ne ijedj meg ha pengével közelítünk, belepörkölünk a füledbe, vagy cérnával igazítjuk a szemöldököd. Tovább…

Szakáll igazítás, festés

Forró olajos szakáll kezelés

Apa és fia fodrászat, akció

Prémium hajvágás, haj tattoo

jól fésült vagy rosszfiú?

Az aktuális trend – hogyan borotválkozzunk?

Ha ápoltak akarunk lenni, a borotválkozás a mindennapos rutin része kell hogy legyen, nem lehet kihagyni. Ahogy öregszünk, finomodik az ízlésünk is! Hiszen mit ér a jól szabott öltöny, a kencék és arckezelések, ha bozontos arcszőrzettel jelensz meg a randin. Ha egy bizonyos fazont kérsz, elkészítjük, de tudunk tanácsot is adni a stílust illetőleg, hogy mi állna jól.

Körszakáll?

Ha a körszakáll mellett döntesz, akkor az arcszőrzetet különbözően kell nyírni, és megfelelően kell ápolni. Ha nem így teszel, elegáns férfi helyett inkább ősemberre vagy betörőre fogsz emlékeztetni. Elengedhetetlen a rendszeres nyírás és kötelező rendszeresen mosni is, legjobb hetente egyszer vagy kétszer. Tovább…

Elég egy bajusz?

Ha csak bajuszt szeretnél, azt sokféleképpen viselheted. Lehet teljes vastag, valamint az egész felső ajkat lefedő. Lehet klasszikus, igazán férfias, viszont csak akkor érdemes emellett letenni a garast, ha az anyatermészet dús szőrzettel áldott meg. Vagy szóba jöhet a ceruza bajusz is, viszont készülj fel, hogy kényes darab, és csak keveseknek áll jól. Tovább…

Nagy szakáll?

Ismét menő lett a nagy szakáll, pedig pár évvel ezelőtt kiment a divatból, de most ismét trendi lett. A nagy szakáll kiemeli az arc formáját és elég könnyű rendben tartani. Vigyázz, mert az ételmaradékok könnyen megbújnak benne! A rendszeres mosást itt sem lehet kihagyni, mert a hajhoz hasonlóan az arcszőrzet is magába szívja az illatokat és a szagokat. Tovább…

Gyere el, ha kell

Egy pengés megoldás

Ha igazán férfinak érzed magad és nem ijedsz meg ha pengével közelítünk a torkod felé, akkor itt a helyed! Mi férfit faragunk belőled, sőt, ha a fiadat is magaddal hozod, akkor kedvezményt is kaphattok az amúgy is barátságos árakból.

A csapatunk

Ez az a Barber Shop, ahol megbízható és szakértő kezek, profi hozzáállással vesznek kezelésbe. A Barber Shopba előzetes bejelentkezés, időpont kérése javasolt! A spontán betérő vendégeket nem biztos, hogy azonnal székkel tudjuk kínálni. Érdemes időbeni jelezni, ha szeretnél hozzánk jönni. A szalon mellett biztonságos, zárt parkolóban hagyhatod a kocsidat.

Kattints a képre

Tibor

Tibor

Borbély

Már gyerekkoromban tudtam, hogy ez a szakma érdekel. Alig vártam, hogy ezzel foglalkozhassak.

– Barber Shop –

Zoltán

Zoltán

Üzletvezető

A családban mindenkinek szakálla van. Nagyapámtól tanultam meg igazán a szakma fortélyait.

– Barber Shop –

Péter

Péter

Fodrász

Megtaláltam azt, amit szenvedélyesen szeretek csinálni. Örömmel tölt el, ha elégedetten állsz fel a székemből!

– Barber Shop –

Barber Shop – Árlista

A barátságos árak mellé személyre szabott tanácsadás is jár a vendég igényeit és stílusát figyelembe véve. És hogy tovább fokozzuk, nálunk kockázatmentesen veheted igénybe a szolgáltatásunkat! Miről is van szó? Annyira biztosak vagyunk benne, hogy elégedett leszel a szolgáltatásainkkal, hogy ha nem tetszene az új frizurád, vagy szakállad, nem kérünk érte pénzt!

Hajvágás
4 500 Ft

Hajmosás, hajvágás, hajformázás, orr&fül szőrtelenítés

Borotválás
3500 Ft

Tradicionális meleg törölközős borotválás

Hajvágás & borotválás
7 000 Ft

Hajvágás & borotválás együtt olcsóbb!

Szakáll & bajusz igazítás
3 000 Ft

Igazítás ollóval és géppel, kontúrok borotválása

Szakáll & bajusz festés
3 000 Ft

Minőségi, antiallergén termékekkel

Szakáll & bajusz igazítás, festés
5 000 Ft

Igazítás & festés együtt olcsóbb!

Galéria

Olvasd el

Rólunk írták

Évek óta csak ebbe a Barber Shopba járok! Maximálisan meg vagyok elégedve a srácok munkájával. Mint egy barátot úgy fogadnak és széles mosollyal az arcomon távozok mindig. A közelben lakok, gyakran csak dumálni ugrok be, de akkor is szívesen látnak. Szóval, mint ha én is a csapatba tartoznék!

Ábel

Ingatlanértékesítő

Már az első látogatásom alkalmával tudtam, hogy jó helyen járok! Barátságos, vidám hely, a srácok állandóan húzzák egymás agyát. A fodrász is profi, a barátnőm nem akart rám ismerni amikor hazamentem tőlük. Bátran nézz be a Barber Shopba, nem fogsz csalódni, ezt garantálom!

Olivér

Pénzügyi tanácsadó

Ha kérdésed van

küldd el, hamarosan válaszolunk

– Barber Shop –
Nyitvatartás

HÉTFŐ – PÉNTEK
10:00 – 22:00

SZOMBAT
10:00 – 18:30

VASÁRNAP
– ZÁRVA –

Készítette a legyenszeplapod.hu

0

Üdvözöllek!

Ez egy bemutató oldal!

Ha tetszik és hasonlót szeretnél keress bátran!

Nézd meg a többi oldalam is

70 673 5901

info@legyenszeplapod.hu